Λίστα για τα ψώνια: Πως λειτουργεί;

23/03/2016

Το Pockee παρουσιάζει τη νέα εποχή της λίστας για τα ψώνια! Ήξερες ότι οι αγορές σου στο supermarket, μπορούν να γίνουν πιο οργανωμένες, γρήγορες και απολαυστικές με τη βοήθεια του Pockee; Και όμως, μπορούν!

Δημιούργησε τη λίστα για τα ψώνια σου στο κινητό σου, όπου και όποτε θες (μην ψάχνεις για χαρτάκια, απλά άνοιξε το Pockee :) ).

Πρόσθεσε τα προϊόντα που θες να αγοράσεις στις επόμενες αγορές σου. Η Pockee λίστα για τα ψώνια δεν έχει μόνο Pockee προσφορές. Έχει όλα αυτά που λείπουν από το σπίτι σου, όλα αυτά που σημειώνεις με συνέπεια μέχρι να έρθει η ώρα για τα εβδομαδιαία ψώνια.

Δες τη λίστα που έφτιαξες όσο κάνεις τις αγορές σου στο supermarket. Τα προϊόντα είναι οργανωμένα σε κατηγορίες για να μην χάνεσαι μέσα στους διαδρόμους. Σημείωσε τα προϊόντα που αγοράζεις μέχρι να αδειάσει η λίστα και φυσικά δες πόσα κερδίζεις από τις Pockee προσφορές που συμπεριέλαβες στα ψώνια σου.

Η λίστα για τα ψώνια στο Pockee σου δίνει ακόμα περισσότερα. Όρισε μια λίστα ως προεπιλεγμένη, ώστε να μπορείς να προσθέτεις γρήγορα προϊόντα όσο χαζεύεις τις Pockee προσφορές στο κινητό σου, φτιάξε πολλαπλές λίστες για να καλύψεις τις διαφορετικές ανάγκες σου, στείλτην στην/ον αγαπημένη/ο σου για να κάνει αυτός τα ψώνια για εσένα ή κάνε κοινή χρήση της λίστας με κάποιον άλλο Pockee χρήστη ώστε να μοιράζεστε κάθε αλλαγή.

Κάνε εγγραφή στο Pockee και κέρδισε περισσότερα!


Κατέβασε το app στο κινητό σου


ή κάνε δωρεάν εγγραφή εδώ

Εγγραφή δωρεάν